26 Aralık 2013

Hep aramızda kalsın bu dizi...

      Perşembe akşamlarıma can geldi artık. Ne kadar sinirli yada üzgün olursam olayım, beni kendime getirecek bir dizi var ekranda. ''Aramızda Kalsın''dan bahsediyorum tabi ki. Çok gülüyorum, çook. Öyle ki, vücudumda salgılanan endorfin gözle görünecek neredeyse! Ne iyi ettiler de çektiler, ne iyi ettiler de bu inanılmaz kadroyla buluşturdular bizi.


    Üç katlı kocaman bir ev... Ağaçlarıyla, yazın altında toplaşıp kahvaltı edilen çardağıyla, yeşillikleriyle dolu şirin bir bahçe... Her odasından birinin çıktığı, kan bağının değil kalp bağının önemli olduğu kalabalık bir aile ortamı...
    Son yıllarda ne televizyonda ne de gerçek hayatta yakalayamadığımız samimi sıcacık bir hayat hikayesi. Bana bir ''Şaşıfelek Çıkmazı'' , bir ''Süper Baba'' çekiciliğinde gelen, izlemelere de gülmelere de doyamadığım bir yapım.


  Uğur Yücel efsanesinin, deli oyuncu Binnur Kaya'nın, ne rol verilse oynayan ve inandıran Gökçe Bahadır'ın, güzel bakan, hatta en güzel bakan, ve hatta bakışlarıyla insanın ruhunu parçalayabilen Caner Cindoruk'un dizide olmaları zaten yeter ve artarken, bir de ekstraları var.
  Her taşın altından çıkan saf sakar Mahir(Ferit Aktuğ), hep o taşlara yakında bir yerlerde duran, doreli eşofmanıyla, bekar görümce topuzuyla
Arife(Gamze Karaduman), bayan mimik Hatçik(Ayça Damgacı) ve tabi bütün kadro. İyi ki hayatımıza girdiler, keyif verdiler, mest ettiler.

Hiç yorum yok: